Gratis mødetelefon på 90 92 02 02

Mobilmødets mødetelefon på 90 92 02 02 gør det nemt og billigt at holde telefonmøde (også kaldet telefonkonference og telekonference). Vores enkle, hostede løsning overflødiggør dyre konferencetelefoner og kan ofte supplere eller erstatte løsninger til videomøde og videokonference.

Du får ingen regning fra mobilmødet for bruge af vores mødetelefon. Der er ingen oprettelse, registrering eller reservation. Du betaler kun til eget teleselskab for dit eget kald.

Mødetelefonen på 90 92 02 02 kan have fra 2 til 92 deltagere – husk nummeret på det!

Mødetelefonen er en del af vores globale netværk af lokale numre til konferencetelefoni. Hele vores netværk kører på vores specialudviklede højteknologiske platform. Vi tilbyder desuden specialtilpassede løsninger til virksomheder.

Billlig mødetelefon

Billige telefonmøder : Hver deltager betaler kun for sit eget opkald til det danske servicenummer. Prisen er kun 1,50 kr pr. minut plus trafiktakst (afhænger af dit teleselskab og er typisk gratis), og mobilmødet.dk bruger dermed den billigste takst i Danmark. Dyre alternativer som TDC mødetelefonen på 90909090 eller Telenors Mødetelefon på 90950000 (tidligere 50505050) koster 1,87-2,75 kr i minuttet plus trafiktakst. For at bruge Mobilmødet kan det være nødvendigt at bede dit teleselskab åbne for 90-servicenumre.

Enkel mødetelefon

Enkelt: Det eneste, I skal bruge er en almindelig mobil- eller fastnettelefon. I ringer bare på 90 92 02 02 eller på et af de over 50 udenlandske numre (se dem her).

Sikker mødetelefon

Sikkert : Med en otte-cifret kode, er der 100 millioner koder at vælge imellem. Det giver sikkerhed for, at jeres møde foregår privat. Vi bruger teleinfrastruktur, så sikkerheden er lige så god som ved andre telefonsamtaler.

Store møder på mødetelefon

God lyd og store møder: I kan tale samtidig og være op til 250 deltagere i samme møde! Alternativer som f.eks. TDC mødetelefon kan kun have 15 deltagere.

International mødetelefon

Internationalt : Deltagere fra udlandet kan ringe ind til jeres telefonmøde lokalt i mere end 50 lande, hvor vi har udenlandske indkaldsnumre.

Mødetelefonen gør det nemt at holde telefonmøder

• Vil du invitere til et telefonmøde, skal du blot aftale tidspunkt og en kode med deltagerne. Koden kan I vælge frit, den skal blot være på otte cifre (såsom 11112222). Mødekoden bør være unik og kan f.eks. være et telefonnummer eller en hemmelig kode, kun I kender. Med 100 millioner muligheder er der nok at vælge mellem. I kan bruge den samme kode igen og igen eller skifte fra gang til gang. Koden skal ikke registreres noget sted.

• Tidspunktet og koden kan du aftale, som du plejer at invitere til møde. Du kan f.eks. invitere ved at sende sms, email eller kalenderinvitation eller ved at aftale tidspunkt og mødekode mundtligt eller over telefonen. Det er helt enkelt. Du skal ikke registrere eller reservere telefonmødet, koden eller deltagerne.

• Deltagerne ringer blot ind på 90 92 02 02 på det aftalte tidspunkt og taster den aftalte kode. Så snart, du begynder at høre velkomsthilsnen, kan du taste mødekoden. Når du har tastet det ottende tal i koden, bliver telefonmødet straks etableret. Hvis du taster en forkert kode, skal du blot lægge på og ringe op igen. Er du den første deltager, hører du beskeden ”Du er første deltager I mødet, vent venligst”. Så venter du bare på, at de andre ringer ind. Der lyder en høj tone, når en ny deltager kobler sig til mødet, og en faldende tone, hver gang nogen forlader mødet.

• Nu holder I mødet over telefonen. Du forlader mødet ved at lægge på. God fornøjelse med mødet – og med at spare tid og penge!

Teamet bag Mobilmødet

Mobilmødet er udviklet i Danmark og drives i dansk hosting-center.

Mobilmødet.dk og Mødetelefonen på 90 92 02 02 er en service udbudt af Voxogo ApS, Kronprinsessegade 36, 1306 København K, CVR DK33574959.

Mobilmødet er en del af vores globale netværk af lokale indkaldsnumre. Vi tilbyder gratis indkaldsnumre i over 50 lande, som bruges af vores kommercielle partnere og kunder.

Foruden Mobilmødet leverer Voxogo bl.a. Microsoft Teams løsninger med billig telefoni, samt hostede løsninger til kontaktcenter. Voxogo er Microsoft Cloud Partner.

Voxogo er stiftet i 2011 af Jakob Munk og Kim Paludan. Jakob har de seneste 15 år arbejdet i telebranchen og som management-konsulent, senest i Telenor, og Kim har de seneste 22 år arbejdet med IT og digitale løsninger både som iværksætter, it-chef og konsulent, senest hos Microsoft.

Du er velkommen til at kontakte os på 78 78 77 78 med spørgsmål, ønsker og kommentarer til Mobilmødet – og selvfølgelig også med spørgsmål til vores øvrige løsninger og muligheder. Du kan se mere om vores løsninger på voxogo.com.