Løsninger til finans

Mobilmødet leverer kundetilpasset mødetelefoni og konferenceløsninger baseret på telefoni, web og video til en lang række finansvirksomheder inden for kapitalforvaltning, bank, forsikring og pension.

Telefonmøder med fordele for finans

Gennem vores ’moder-brand’, Voxogo, betjener vi finansvirksomheder i hele verden med lokale og internationale løsninger til telefoni, telekonferencer og samarbejdsløsninger.

Finans-virksomheder vælger os for løsningernes driftssikkerhed og brugervenlighed, idet vores kunder i den finansielle sektor ofte har mange telefonmøder med mange aktuelle og potentielle kunder og samarbejdspartnere og har brug for løsninger, der fungerer straks og intuitivt. Når tid er penge, er der ikke plads til bøvlede telekonferencer, der tager deltagerne et kvarter at komme i gang med. Det skal virke overalt – fra kontoret, lufthavnen, taxaen, hotellet og war-roomet.

Mange af vores kunder i finans lægger også vægt på vores globale løsninger med lokale indkaldsnumre i de lande, hvor projekterne foregår.

Kontakt os for en gratis demo af telefonmøde eller vores andre løsninger

Kontakt salg i dag på telefon 78 78 77 78 for at få sparring til den rette løsning tilpasset finansbranchen og dine konkrete behov.

Vi leverer løsninger med tilfredshedsgaranti og uden binding. Ring nu på 78 78 77 78 eller skriv til os på info@mobilmoedet.dk.