Internationalt telefonmøde mellem Danmark og Georgien

 

Grundidéen bag Mobilmødet er at skabe en lettilgængelig måde at afholde telefonmøder på – lokale såvel som globale. Denne side vil hjælpe dig med, hvad du skal være opmærksom på, når du har et telefonmøde mellem Danmark og Georgien.

Simple instruktioner til dit telefonmøde mellem Danmark og Georgien

Internationale såvel som indenrigs-brugere ringer til nummeret i deres respektive lande (for Danmark +45 78 77 22 77 og for Georgien +995 32 247 0285). Alle deltagere indtaster en aftalt 8-cifret kode. Vælg hvilke som helst 8 cifre til dit telefonmøde. Mødet er nu oprettet og afslutttes blot når du lægger på; det er dét, ingen regninger eller andre udgifter!

3 tips, som vil forøge udbyttet af dit telefonmøde

1) Hold en lille pause efter du har sagt din pointe, så andre kan kommentere
At holde en pause på et par sekunder efter du har sagt din pointe er ikke blot høfligt, men også effektivt, specielt når I ikke kan se hinanden.

2) Tal tydeligt og en smule langsomt, så alle kan forstå dig
Det er meget vigtigt, hvis du har deltagere med forskellige modersmål i dit telefonmøde.

3) Vis præsentationer online for at få mere ud af dit møde
Som oftest vil en præsentation hjælpe dig med at illustrere dine pointer eller vise, hvad I diskuterer. Dette er nemt med Mobilmødet. Gå til delingsside. Tænk på den kulturelle dimension. Disse tre råd er forholdsvist nemme at følge og kan gøre en stor forskel for dit møde. Disse råd er specielt relevante i forbindelse med internationale møder, da der samtidigt er det interkulturelle aspekt at holde sig for øje. For at hjælpe dig har vi her udarbejdet en lille guide til internationale telefonmøder med specielt fokus på kulturelle forskelle imellem Danmark og Georgien.

Den kulturelle dimension i internationale mobilmøder

Kulturelle forskelle i telefonmøder mellem Danmark og Georgien.
Du bør være opmærksom på kulturelle forskelle mellem Danmark og Georgien før et telefonmøde. Socialpsykologen Geert Hofstede etablerede 6 såkaldte kulturelle dimensioner, hvilket er et fantastisk værktøj til sammenligning af kulturer, og som kan være med til at forklare forskelle og ligheder. Det er specielt behjælpeligt i kontakt med forretningspartnere i udlandet. Dimensionerne giver dig indsigt i den anden kultur og hjælper dig med at forstå den bedre. I telefonmøder med Georgien vil disse værktøjer give dig essentiel information, så du nemmere kan forberede dig på dit telefonmøde.

Referer til disse guidelines for at opnå det bedst mulige resultat af dine internationale møder med dine globale samarbejdspartnere.