Telefonmøde mellem Danmark og Cypern

 

Lokal såvel som global kommunikation er essentiel for enhvers succes, og det er netop derfor, enkelhed og simpel kommunikation er hovedkonceptet bag Mobilmødet. Som en seriøs virksomhed i denne branche har vi samlet talrige erfaringer, som vi gerne vil dele med dig her, så du får mest muligt ud af dit telefonmøde mellem Danmark og Cypern.

Her vil du kunne se, hvordan du laver et telefonmøde mellem Danmark og Cypern

Ring først til dit landespecifikke nummer (Danmark +45 78 77 22 77 og Cypern +357 24 30192). Del en 8-cifret kode efter eget valg med alle i telefonmødet og indtast det for at tilslutte dig. Vælg din egen 8-cifrede kode og genbrug eller ændr den for hvert møde. På automatisk vis er dit møde oprettet, og du kan tilslutte eller forlade mødet efter behag.

Vi har tre tips til dit internationale telefonmøde

1) Skab plads til andres kommentarer ved at holde små pauser
Det vil gøre det nemmere at kommunikere effektivt og forståeligt.

2) Tal tydeligt og langsommere end i en normal samtale
Da du vil have folk med forskellige modersmål i dit telefonmøde, vil det gøre mødet mere produktivt at tale tydeligt og en smule langsommere end normalt.

3) Vis en præsentation til de andre deltagere online
Med Mobilmødet kan du let dele præsentationer eller andre dokumenter online som en del af dit møde. Se instruktioner her. Tænk på den internationale dimension. Ved at følge disse tre tips sørger du for et mere behageligt internationalt møde for alle. Det er specielt relevant i internationale telefonmøder, fordi de kulturelle forskelle kan gøre ting mere komplicerede. I den næste sektion vil du modtage information om interkulturelle aspekter ved forretningsmøder mellem Danmark og Cypern.

Know-how omkring kulturelle forskelle i dit internationale telefonmøde

Telefonmøder mellem to forskellige kulturer: Danmark and Cypern.
De kulturelle forskelle mellem Danmark og Cypern kan være meget vigtige, så sæt dig ind i dem for at undgå uønskede overraskelser. Socialpsykologen Geert Hofstede etablerede 6 såkaldte kulturelle dimensioner, hvilket er et fantastisk værktøj til sammenligning af kulturer, og som kan være med til at forklare forskelle og ligheder. I telefonmøder med Cypern kan disse værktøjer bidrage med relevant information angående kulturelle aspekter, som du skal være ekstra opmærksom på.

Tak fordi du har læst disse simple tips til, hvordan du opnår det bedst mulige af dit internationale telefonmøde.