Telefonmøde mellem Danmark og Bahrain

 

Sætter du pris på værdier som simplicitet og pålidelighed kombineret med globale muligheder, så er Mobilmødet noget for dig. Det er nødvendigt at holde eventuelle kulturelle forskelligheder for øje, når man forbereder sig til sit internationale telefonmøde, hvorfor vi her har samlet både praktisk materiale og tips vedrørende mobilmøder mellem Danmark og Bahrain.

Simple instruktioner til dit telefonmøde mellem Danmark og Bahrain

Hver deltager starter med at ringe til indkaldsnummeret (Danmark +45 78 77 22 77, Bahrain +973 1619 9357). Bliv enige om en 8-cifret mødekode, som du indtaster for at tilslutte dig dit telefonmøde. Du kan vælge hvilke som helst 8 cifre til mødekode. Telefonmødet er oprettet automatisk af den første person, der indtaster koden.

Tre råd til at forbedre dit telefonmøde

1) For at lade andre komme til orde kan du benytte dig af små pauser efter dine pointer
Selvom du har mulighed for at tale ind over de andre mødedeltagere, så forsøg at undgå dette.
2) Tal ikke for hurtigt
Når du taler klart og tydeligt og en smule langsommere end normalt, vil de internationale deltagere forstå dig bedre, og specielt hvis deltagerne snakker et andet sprog end deres modersmål.
3) Del præsentationer online i dit møde
En præsentation eller andet dokument kan hjælpe til med at illustrere dine vigtigste pointer, og billeder kan være ligeså hjælpsomme. At dele præsentationer er meget nemt her hos Mobilmødet. Lær mere om online præsentationer. Vær opmærksom på kultur. Disse tre råd er forholdsvist nemme at følge og kan gøre en stor forskel for dit møde. I internationale telefonmøder kan tips som disse være rigtig brugbare, fordi der er en interkulturel dimension, som ikke kan ignoreres. Det er derfor, vi har inkluderet en hurtig guide til den kulturelle vinkel af forretnings-forhandlinger mellem Danmark og Bahrain.

Seks dimensioner inden for kultur i internationale telefonmøder

Telefonmøder mellem to forskellige kulturer: Danmark and Bahrain.
Du bør være opmærksom på kulturelle forskelle mellem Danmark og Bahrain før et telefonmøde. Socialpsykologen Geert Hofstede etablerede 6 såkaldte kulturelle dimensioner, hvilket er et fantastisk værktøj til sammenligning af kulturer, og som kan være med til at forklare forskelle og ligheder. I telefonmøder med Bahrain kan disse værktøjer hjælpe dig med at få en mere indgående forståelse for den anden kultur og hjælpe dig med at forstå, hvad du eventuelt skal være mere opmærksom på i denne specifikke kontekst.

Disse forslag er lavet for at hjælpe dig med at opnå de bedst mulige resultater i dine fremtidige internationale telefonmøder.