Telefonmøde specifikt for Danmark og Algeriet

 

Mobilmødets vision er at tilbyde globale telefonmøder – på en nemmere, billigere og enklere måde end nogen anden operatør. Denne side vil hjælpe dig med, hvad du skal være opmærksom på, når du har et telefonmøde mellem Danmark og Algeriet.

Her vil du kunne se, hvordan du laver et telefonmøde mellem Danmark og Algeriet

Hver deltager starter med at ringe til indkaldsnummeret (for Danmark +45 78 77 22 77, for Algeriet +213 98 3200455). Du indtaster en 8-cifret kode for at tilslutte dig dit specifikke telefonmøde. Du kan vælge en kode, du ønsker, f.eks. din fødselsdag inklusiv år, da koden skal være 8 cifre. Dit personlige mobilmøde er nu oprettet.

Sørg for at få det bedst mulige ud af dit telefonmøde ved hjælp af disse 3 råd

1) Skab plads til andres kommentarer ved at holde små pauser
Små pauser er gode, fordi du ikke kan se, hvem der gerne vil diskutere eller tilføje noget til pointer. Det er naturligvis også mest høfligt.

2) Snak så alle kan forstå dig
Snak på en tydelig facon og ikke for hurtigt, for deltagere fra forskellige lande vil som oftest have forskellige modersmål. Du kan desuden nævne dit navn, før du siger dine pointer, hvis deltagerne har behov for at vide, at det er dig, der taler.

3) Vis en præsentation til de andre deltagere online
En præsentation eller andet dokument kan hjælpe til med at illustrere dine vigtigste pointer, og billeder kan være ligeså hjælpsomme. At dele præsentationer er meget nemt her hos Mobilmødet. Se hvordan med dette link. Husk på de kulturelle udfordringer, der kan være til stede. Disse tre råd er forholdsvist nemme at følge og kan gøre en stor forskel for dit møde. I internationale telefonmøder kan tips som disse være rigtig brugbare, fordi der er en interkulturel dimension, som ikke kan ignoreres. Vi har oprettet en hurtig guide til aspekter ved kommunikation mellem Danmark og Algeriet, som vi mener, du skal være opmærksom på.

Seks dimensioner inden for kultur i internationale telefonmøder

Mere succesfulde telefonmøder via viden om kulturelle forskelle.
De kulturelle forskelle mellem Danmark og Algeriet kan være meget vigtige, så sæt dig ind i dem for at undgå uønskede overraskelser. Geert Hofstede, en hollandsk socialpsykolog, udviklede et godt værktøj til tværkulturel forståelse, som er baseret på seks såkaldte kulturelle dimensioner. De seks dimensioner har potentiale til at udpege eventuelle forskelle, som er vigtige at have for øje, når man deltager i et telefonmøde.
Vi værdsætter, at du bruger vores service. Forhåbentligt vil disse guidelines gavne dig i dine fremtidige internationale konferenceopkald.